STUDIECLUBS
VVT KBO: 0434459634

        StudieClubs

 

Verdere info op de KTC-privé-webstek

alsook op de webstek van het VVT in de Rubriek "Studieclubs"


              Locatie van StudieClubs KTC

      Zaal: Aula
      Trefpunt Europeion
      De Dienstencompagnie
      Campus Blairon
      Steenweg op Gierle
      2300 Turnhout

      Tel: 014/711100
      Fax: 014/711191
      E-mail: dienstencompagnie@blairon.net


Hoe bereikt u de Campus Blairon.

Met de wagen

Hoe nadert u Turnhout ?

Hoe komt u op Campus Blairon ?

U bereikt de Ring van Turnhout (R13) vanuit Baarle, Tilburg, Oud-Turnhout of Geel-Kasterlee U rijdt de R13 links op. U passeert het Sint-Elisabethziekenhuis (rechts) en rijdt over een brug (over de spoorweg). Aan het kruispunt met de N140 slaat u rechts af, richting 'centrum'.
U bereikt de Ring van Turnhout (R13) vanuit Hoogstraten-Merksplas of vanuit Beerse-Vosselaar U rijdt de R13 rechts op. U passeert het CMO (rechts) en het voetbalstadion van Turnhout (links). Aan het kruispunt met de N140 slaat u links af, richting 'centrum'.
U bereikt Turnhout via de E34-autoweg Antwerpen-Eindhoven U verlaat de autoweg aan afrit 23. U rijdt richting Turnhout. Aan de verkeerslichten (kruispunt met R13) rijdt u rechtdoor, richting 'centrum'.
Nadat u de Steenweg op Gierle (richting 'centrum') bent opgereden, ligt Campus Blairon na enkele honderden meters aan uw linkerzijde. Een gemakkelijk herkenningspunt is de zendmast, een overblijfsel van het militaire verleden.

Met de trein

Het spoorwegstation van Turnhout ligt op 800 meter van Campus Blairon. Aan het rond punt bij het station neemt u de weg die langs de spoorweg loopt ('spoorwegstraat'). U volgt de hoofdweg over de eerste overweg. Na enkele honderden meters ziet u het poortgebouw van Campus Blairon aan uw rechterkant.

Met de bus

Ter hoogte van Campus Blairon is er een stopplaats van de Lijn, met verbindingen naar het stadscentrum en het station, alsook naar Beerse-Rijkevorsel, Retie-Mol en Herentals.

Klik hier voor de Wegwijzer naar Campus Blairon    
Campus Blairon
Steenweg op Gierle, 100
2300 Turnhout
Tel: 014-47.03.40


Heb je nog vragen...Stuur ons dan een email !!! Klik hier om een mail te versturen

 

 
 
   StartPagina                                                     ©Wim Peeters - KTC